Main menu

Shows en optredens

Optreden voor publiek is niet alleen supergaaf en leuk om te doen, het heeft ook een heel positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het stimuleert het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen van leerlingen. Ook leren ze om samen te werken en durf en lef te tonen. De Dance & ShowBizz Academy vind het dan ook belangrijk dat leerlingen de kans krijgen om hun danstalent en -kwaliteiten te showen op het podium en staat er om  bekend om veel optredens met haar leerlingen te verzorgen.

Vandaar dat de Dance & ShowBizz Academy ernaar streeft elk jaar een uitvoering te verzorgen met al haar leerlingen waarbij dans, swing en show centraal staan. Zo stonden de leerlingen van de Dance & ShowBizz Academy al meerdere malen in het World Forum theater met de shows Rhythm of the World en Dance Evolution.

Naast de jaarlijkse show treden de leerlingen van de Dance & ShowBizz Academy ook regelmatig op bij diverse evenementen. De ShowBizz Kids & Teen hebben al meerdere malen opgetreden bij lokale evenementen, zoals Vlaggetjesdag, het Milan Festival en de Kippen- en Kuikenloop voor KIKA en het KWF Kankerfonds. De HipHop klassen doen mee aan landelijke danswedstrijden en hebben onder andere hun dansmoves laten zien tijdens het Your Stage Festival en de Dag  van Scheveningen in het Zuiderstrandtheater. Maar ook de allerkleinste mini’tjes hebben al meerdere malen opgetreden, waaronder in Pathé Spuimarkt.

Kijk bij media voor foto’s en filmpjes van de shows en optredens.

Deel dit op

Facebooktwittermail
FacebookTwitterGoogle+RSS